Mujc.info

Jumala ei koskaan sulje ovea avaamatta ikkunaa
Vinkkejä Löytää Toimistotilaa, Joka Sopii Yrityksesi

Vaikka yrityksesi voi kohdata epävarmuutta siitä, kuinka kauan se voi pysyä alalla, päivän päätteeksi, sinulla on kiinteistöomaisuus turvautua. Tämä on arvostava voimavara, joka on yleensä aina suuri taskuun.

Kuitenkin, tämä ei myöskään ole sanoa, että valittaessa toimistotilaa, voit olla leväperäinen siitä. Jotta voit varmistaa, että päädyt toimistotilaan, joka sopii tarpeisiisi ja mieltymyksiisi, huolellinen valintaprosessi on ratkaisevan tärkeää. Näin ollen seuraavat vihjeet:

1. Älä kaihda epäsovinnaisia toimistoja

Kun etsit toimistotilaa, älä kaihda epätavanomaisia toimistoja. Nämä ovat tiloja tai kiinteistötyyppejä, joita ei tyypillisesti käytetä toimistoihin. Mutta, kun oikea remontti tai työ tehdään, se voidaan muuttaa toimistoksi.

Tämä vinkki on erityisen hyödyllinen niille teistä, jotka etsivät nyt suurempia toimistotiloja. Olipa aiot ostaa yhden tai vuokrata tilaa, suuret toimistotilat voivat olla melko kalliita. Mutta, jos otat aikaa katsoa läpi epäsovinnaisia toimistoja, saatat löytää halvempia, ja jopa parempia vaihtoehtoja, tarpeisiin yrityksesi.

Yleisiä esimerkkejä kiinteistötyypeistä, jotka voivat toimia epätavanomaisina toimistoina, ovat seuraavat:

Vanha varasto. Nykyään on monia toimistoja, jotka on suunniteltu siihen teolliseen ilmeeseen. Kun vanha varasto, voit tehdä tämän myös kuvitella, miten haluat tilaa näyttää, taukoalueelta wc ja wc väliseinät, ja se on helpompi jakaa suuri tila, Jos teet.. Plus, koska olet työskennellyt iso, tyhjä tila, se tulee olemaan helpompaa myös sinulle tehdä tarvittavat muutokset tai remontin tilaa.
Talo. Tiesitkö, että talokin voidaan muuttaa toimistoksi? Jos alueella on myös myytäviä tai vuokrattavia taloja, ei niiden läpi katsominen haittaisi. Huoneet ja olemassa olevat kylpyhuoneet voivat jopa toimia eduksesi siten, että sinun ei tarvitse ostaa tai lisätä osioita enää. Nykyinen keittiö? Miksi et käyttäisi sitä ruokakomeronasi?
Yhteistyötila. Toinen muoto vuokrausvaihtoehtoja kiinteistöalalla, joka on saamassa paljon suosiota tänään on tekemistä yhteistyötilat. Jos budjetistasi on pulaa, mutta tarvitset toimistotilaa, voit sen sijaan liittyä yhteistyötilaan. Siten työntekijöillenne jää vielä tilaa. Lisäksi sinun tarvitsee maksaa vain alueesta, jota käytät päivässä.
Jos on työntekijöitä, joiden ei tarvitse ilmoittautua töihin tai jotka eivät voi ilmoittautua töihin, et maksa heidän tilastaan, vaikka he eivät olisikaan paikalla. Yhteistyötila toimii hyvin myös joustavana toimistotilana, jos sitä haluaa.

2. Tiedä, Ja Pidä Kiinni Siitä, Kuinka Paljon Tilaa Tarvitset

Kuinka paljon tilaa tarvitset riippuu myös tekijöistä, jotka vain voit määrittää. Yleensä, tämä on tekemistä työntekijöiden että sinun täytyy pitää ja toiminnot yrityksesi. Haluat myös työntekijöidesi tuntevan, että heillä on tarpeeksi tilaa ja tilaa liikkua. Älä pidä niitä liian kauan suljetussa tilassa.

Hyvä nyrkkisääntö tässä on, että neliöitä on noin 1 000 noin neljästä kuuteen työntekijää.

3. Keskustele Isännöitsijän Kanssa

Tämä osio koskee niitä teistä, jotka ovat jo vuokranneet olemassa olevaa toimistoa pitkään. Ehkä yrityksesi on nyt kasvanut niin paljon, että sinun on myös laajennettava kokoasi. Mutta, ostaa oman toimiston tai kiinteistöjen vielä ei ole mahdollista, koska tällä hetkellä, Joten olet edelleen kallellaan ajatus leasing.

Tällöin kannattaa myös keskustella isännöitsijän kanssa. Useimmissa tapauksissa heillä on vaihtoehtoja sinulle. Etu kysyä isännöitsijä ensin on, että sinulla on jo olemassa ammatillinen suhde. Näin ollen, se on myös helpompi neuvotella hinnasta, tai ne esittää sinulle parempia tarjouksia. Isännöitsijä puolestaan haluaa vain varmistaa, että pysyt heidän luonaan sen sijaan, että vuokraisit sen toiselta palveluntarjoajalta.

Päätelmä

Näiden vinkkien avulla on helppo päätellä, että ammattilaistilan löytäminen ja vuokraaminen voi olla sekä jännittävä että stressaava tilanne yrityselämässäsi. Muista, että valitsemasi toimistotila voi vaikuttaa toiminnan tuottavuuteen ja tehokkuuteen. Plus, koska kiinteistö, kuten toimistotila, on kallis omistaa, se ei myöskään ole yksi, että voit pitää muuttaa hetken mielijohteesta. Näillä vinkeillä voit kuitenkin nyt olla myös lähempänä sitä toimistotilaa, jonka tiedät toimivan tarpeisiisi.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.