Mujc.info

Jumala ei koskaan sulje ovea avaamatta ikkunaa
Liikekiinteistöala elpyy kannustimien avulla

Nykyään yritykset ovat valmiita maksamaan kalliit vuokrat ja allekirjoittamaan pitkiä vuokrasopimuksia, mutta se ei johdu siitä, että kaikki olisivat yhtäkkiä kiirehtineet takaisin töihin. Koska COVID-19: n Omicron-muunnelma on edelleen huolenaihe, Liikekiinteistöjen omistajat ovat houkutelleet vuokralaisia kannustimilla, kuten rahalahjoilla ja kuukausien ilmaisvuokrilla.

Koskaan eivät toimistotilojen kannustimet ja tarjonta ole olleet niin arkipäivää kaupunkien toimistomarkkinoilla, Kiinteistönvälittäjät kertoivat Wall Street Journalille.

Toimistorakennusten omistajat eivät tarjoa vain ilmaisia vuokrakuukausia, vaan he voivat tarjoutua maksamaan muuttokulut ja mukautetut muutokset tiloihin uusien vuokralaisten allekirjoittamiseksi. Vastineeksi vuokralaisilta peritään kuitenkin korkeampia vuokria. Toimistojen vuokrien pysyminen korkeina on myös ratkaisevan tärkeää luottamuksen luomiseksi alalle, agentit sanovat.

”Monille toimistojen vuokranantajille pandemia on hengenvaarallinen uhka, joka vaatii tekemään mitä tahansa sopimuksia selviytyäkseen, kun avoimien työpaikkojen määrä nousee tasolle, jota ei ole nähty vuosikymmeniin”, The Wall Street Journal-lehti kirjoittaa. ”Rahan maksaminen vuokrien nostamiseksi auttaa pitämään rakennushinnat korkeina etätyön noususta huolimatta, mikä tarkoittaa, että vuokranantajat voivat odottaa saavansa voittoa, kun he myyvät rakennuksen tai ottavat asuntolainan.”

Hybridi-ja etätyö ovat pandemian alettua vähentäneet toimistotilojen kysyntää. Jotta vuokrat eivät laskisi, rakennusten omistajat ryhtyvät toimiin pitääkseen rakennuksensa vuokralla. He saattavat suostua pidempiin vuokravapaisiin sitäkin varten.

Esimerkiksi Roku Inc. vuokraa Times Squaren läheltä 240 000 neliön toimistoa yli 90 dollarilla neliöltä. Mutta yhtiö saa myös joitakin kannustimia, kuten yli 30 miljoonaa dollaria rakennustöihin ja 18-24 kuukauden vuokra-ajan, the Wall Street Journal raportoi.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.