Mujc.info

Jumala ei koskaan sulje ovea avaamatta ikkunaa
Avaintekijät huomioon valittaessa yhteistyötila

Singaporessa on nykyään paljon yrityksiä, jotka toimivat yhteistyötiloista käsin. Tämä johtuu coworking-tilan monista eduista. Yhteistyötila, jota kutsutaan myös yhteiseksi toimistotilaksi, tarjoaa monia etuja, kuten alhaisemmat kustannukset, verkostoituminen, suurempi joustavuus ja niin edelleen. Se on erityisen hienoa startupeille ja pienille yrityksille, jotka etsivät tapoja vähentää menoja ja samalla lisätä tuottavuutta.

Jos haluat nauttia parhaasta yhteistyötilakokemuksesta, sinun on kuitenkin löydettävä oikea coworking-tila. Miten löydät yrityksellesi sopivan yhteistyötilan? Löytää oikea jaettu toimisto yrityksesi, on olemassa tiettyjä tekijöitä, sinun täytyy ottaa huomioon. Tässä viestissä pyritään tarkastelemaan joitakin keskeisiä tekijöitä, jotka on otettava huomioon, kun halutaan valita yhteistyötila yrityksesi.

Sijainti
Ensimmäinen asia, joka sinun täytyy ottaa huomioon valittaessa yhteistä toimistotilaa, on sijainti. Ensinnäkin, sinun täytyy varmistaa, että yhteinen toimisto sijainti ei ole liian kaukana asuinpaikastasi. Et halua tilannetta, jossa joudut ajamaan tuntikausia ennen kuin pääset toimistoosi. Niin, se olisi parasta, jos varmistat sijainti on helposti saatavilla sinulle.

Myös, se olisi parasta, jos varmistat, että sijainti coworking tilaa on yksi, joka sopii yrityksesi. Oman yrityksen imagolle olisi haitallista, jos yhteistyötila sijaitsee likaisessa paikassa. Niin, varmista, että se sijaitsee hyvä paikka, joka sopii kaltaisesi liiketoiminnan.

Työmatkaliikenteen helppous
Seuraava tekijä, joka sinun on otettava huomioon etsiessäsi yhteistä toimistoa vuokralle, on työmatkojen helppous. Singaporen liikenneruuhkat voivat olla joskus suuria. Lisäksi jotkut alueet ovat tunnetusti tunnettuja säännöllisestä suuresta liikenneruuhkasta. Niin, sinun täytyy varmistaa, että toimisto ei sijaitse paikassa, jossa on jatkuva suuri liikenneruuhkia. Tämä tekisi työmatkaliikenteestä paljon helpompaa sinulle ja asiakkaillesi.

Talousarvio
Tämä on ehdottomasti avaintekijä, joka kannattaa ottaa huomioon vuokrattavaa toimistotilaa etsittäessä. Ensinnäkin haluat varmistaa, että toimistovuokraus on sellainen, johon sinulla on varaa. Yleensä highbrow-alueilla sijaitsevat yhteiset tilat ovat yleensä hyvin hintavia. Joten, sinun täytyy päättää, jos sinun pitäisi mennä sellainen tai vähemmän yksi. Tämä on hyvin tärkeää.

Väline
Hyvässä yhteisessä työtilassa pitäisi olla kaikki tarvittavat tilat, jotka helpottaisivat työntekoa. Niin, tämä on toinen tekijä kannattaa ottaa huomioon. Vaikka tämä riippuu pitkälti budjetista. Olisi kuitenkin parasta etsiä coworking-tilaa, jossa on suuret tilat, kuten siivoojat, skanneri, tulostin, WiFi, turvallisuus, virransyöttö, ilmastointi ja paljon muuta. Tämä on erittäin tärkeää, että pystyt hoitamaan liiketoimintasi tehokkaasti.

Tilatyyppi
Co-working office vuokra tarjoaa yleensä kolme erilaista Työpöydät yrityksille: hyttitila, kiinteät Pöydät, ja kuuma pöydät. Jokaisella näistä erilaisista tilatyypeistä on hyvät ja huonot puolensa. Niin, sinun täytyy tietää tyyppi tilan tarjoamia laitos.

Yhteistyötilan valitseminen yrityksellesi vaatii kärsivällisyyttä ja kotitehtävien tekemistä. Ennen kuin valitset yhteisen tilan yrityksesi, se auttaisi paljon, jos otat huomioon kaikki nämä tekijät.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.