Mujc.info

Jumala ei koskaan sulje ovea avaamatta ikkunaa
2,2 miljoonalla saat illallisen Emmitt Smithin ja hänen suuren talonsa kanssa.

Ainutlaatuinen tilaisuus. Dallas Cowboys Hall of Famen pelaaja Emmitt Smith on saanut 2,2 miljoonalla dollarilla pelipaitansa numeron 22. Entä tämä? 10 806 neliön Pohjois-Dallasin kartanon onnekas ostaja saa myös istumaannousuillallisen NFL: n kaikkien aikojen ykköshyökkääjän kanssa.

Smithille vuonna 1995 tilaustyönä rakennettu koti on 5 makuuhuoneen, 5 kylpyhuoneen, 4 puolikylpyhuoneen tapaus, jossa on yksityinen järvelle pääsy, kokin keittiö, kaksi toimistoa, kaksi olohuonetta ja Venäjän tsaarille sopiva päämakuuhuone. Yläkerrassa on takka ja upea kylpy. Kodissa on uima-allas, kylpylä, jättimäinen ruokasali, jossa on 22 istumapaikkaa, teemainen mediahuone, jossa on istumapaikat 11: lle, sekä Mittatilaustyönä tehdyt puusta ja takoraudasta tehdyt kiemurtelevat portaat. Listauksen mukaan myös Smithin kalusteet ovat neuvoteltavissa.

Monien mielestä suurin keskushyökkääjä NFL historiassa, Emmitt Smith otettiin jäseneksi sekä College Football Hall of Fame ja NFL Football Hall of Fame koska hänen vertaansa vailla saavutuksia.

Floridan Pensacolassa kasvanut Smith oli Escambia High Schoolissa pelatessaan myös amerikkalaisen high schoolin jalkapallohistorian toiseksi paras pelaaja. Ei. 22 on myös ainoa keskushyökkääjä, joka on voittanut Super Bowl-mestaruuden, NFL Most Valuable Player Awardin, NFL rushing Crownin ja Super Bowl Most Valuable Player Awardin kaikki samalla kaudella (1993).

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.